-Ja jestem przyszłą zabójczyni!*warknęła, a kiedy to zrobiła strzelił piorun.*
Nowy użytkownik
Spłaszczyła uszy i zaczęła agresywnie podchodzić do lwiczki. - A ja przyszłą władczynią! - I dotknęła piersi młodszej. - I tu nie chodzi kim będziemy, a kim jesteśmy. - Odpowiedziała rzeczowym tonem i dokończyła rybę, po czym usiadła na skałce.
Nowy użytkownik
*obserwowała sytuację. Podeszła do Sakere*
Średni
Lwiątko pomasowało sobie głowę i spojrzało na znajomą lwicę. - Roka, przestań. Wiesz, że oni są troszkę inni. - Powiedział spokojnie do znajomej. Wnet ujrzał nową. - Kim jesteś? - Spytał przyjaźnie.
Wieczny Życia Krąg, co prowadzi nas,
przez rozpaczy mrok, po nadziei blask.
Aby dojść do tych dróg, własnych i pisanych,
w ten wspaniały, Wieczny Życia Krąg!
Nowy użytkownik
-Shani jestem... Sakere mnie tu zna
Średni
Uśmiechnął się szerzej. - A ja jestem Shewn. - Odparł wesoło. Chyba nie szkodzi się poznać?
Nowy użytkownik
Nie, nei szkodzi....*uśmiechnęłą się. Ukradkiem popatrzyła na Sakere. Wzdechnęła, ale nikt tego nei widział i nie słyszał*
Średni
Uniósł brew i przekrzywił łebek. On jednak widział reakcję lwiczki, bo patrzył na nią cały czas. Spojrzał na nadchodzące chmury.
Nowy użytkownik
*położyła się na kamieniu w strone gwiazd*
Użytkownik
*położył się obok niej. Był trochę onieśmielony. Przełknął ślinę.* Piękne gwiazdy, prawda Shani..?*pyta*
Średni
Spojrzał na gwiazdy, a w jego uszach zaszumiały słowa "Ty i ja, to jedno...". Lwiątko uśmiechnęło się na przypomnienie sobie słów dziadka Kovu. Szkoda, że lew już zmarł... Nawet nie zorientował się, że lwiczka usiadła na kamieniu całkiem blisko. - Piękne. - Odparł nie odrywając wzroku od gwiazd.
Nowy użytkownik
*uśmiechneła sie do neigo* Tak*przesunęła się blizej Sakere. Otarła się pyskiem o jego pysk*
Ostatnio edytowany przez Shani (2012-04-21 19:38:20)
Średni
Zamknął oczy i odszedł w cień drzewa. Oparł się o nie i spuścił uszy. A może już czas wracać, albo spędzić tą noc samotnie? Nie będzie przeszkadzał dwóm ptaszkom na kamieniu. Spojrzał jeszcze na Rokanę i Kari, lecz to było jedynie przelotne zerknięcie. A brat? Jakiś zamulony i zapatrzony w brązową. Może także zakochany? Wprawdzie jego bliźniak nie przeżył śmierci dziadka, matki jak on. Westchnął i otarł dyskretnie łzę. Odszedł by nie przeszkadzać gołąbkom.
z.t
Użytkownik
*polizał ją po czole.*
Ostatnio edytowany przez Sakere (2012-04-21 20:14:43)
Użytkownik
*Przychodzi i widzi Kari.*
-Witaj Kari!*mówi i przytula siostrę.*